Opt angajaţi ai unui depozit de combustibil, cercetaţi pentru furt / Patru persone, prinse în flagrant cu 220 de litri de benzină

Opt angajaţi ai unui depozit de combustibil au fost reţinuţi pentru furtul a 400 de litri de benzină.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au documentat activitatea infracţională a opt persoane, angajate ale unui depozit de combustibil, care, în perioada februarie – martie 2024, ar fi săvârşit infracţiunea de furt calificat”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Luni, poliţiştii au prins în flagrant delict patru persoane, printre care un agent de pază, care ar fi sustras 220 de litri de benzină.

„La aceeaşi dată, cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei de Poliţie Transporturi, Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, precum şi inspectoratelor de jandarmi judeţene Giurgiu şi Ilfov, au fost puse în aplicare opt mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Cornetu, în judeţele Giurgiu şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti”, arată sursa citată.

În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost descoperiţi şi ridicaţi aproximativ 400 de litri de combustibil, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a celor opt persoane, care au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând să fie prezentate marţi procurorului de caz, cu propuneri legale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati