Opt linii STB vor avea program prelungit pentru meciul România – Elveția. Trei linii vor fi deviate

0
900
Foto: Facebook / Arena Nationala

Opt linii de transport public vor avea program prelungit pentru meciul România – Elveția, anunță TPBI, iar trei linii vor fi deviate.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 să funcționeze cu un program de circulație prelungit până la ora 01.00 în seara zilei de marți, 21.11.2023, pentru a asigura preluarea spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România – Elveția, programat pe „Arena Națională”.

De asemenea, în ziua de marți, 21.11.2023, începând cu ora 17.00 (la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, dacă situația o va impune), liniile care au capătul la „Arena Națională” vor fi deviate astfel:

  • Liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;
  • Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul actual între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.