„Ora de prim ajutor”, în toate liceele din București. Ce vor învăța elevii

„Ora de prim ajutor”, o campanie inițiată de ASSMB, prin Rețeaua de Medicină Școlară, va ajunge în toate liceele din București, anunță viceprimarul Horia Tomescu.

  • ”În primele două săptămâni de la startul campaniei, aproape 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗰𝗲𝗲𝗻𝗶 au luat parte la cursuri”, mai spune sursa citată.

Campania lansată de ASSMB prin Rețeaua de Medicină Școlară, ”Ora de prim ajutor”, a ajuns în mai multe licee din București unde elevii au primit informații despre tehnicile esențiale de acordare a primului ajutor, atât prin informații teoretice, cât și prin demonstrații practice.

”În primele două săptămâni de la startul campaniei, aproape 𝟭.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗶𝗰𝗲𝗲𝗻𝗶 au luat parte la „𝗢𝗿𝗮 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗼𝗿”. Instruirile vor continua pe tot parcursul anului școlar, campania urmând să ajungă în toate liceele din învățământul de stat din București”, precizează Tomescu.

Potrivit viceprimarului Capitalei, cursurile sunt susținute de medici și asistenți medicali din cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB, instruiți pe parcursul anului trecut de specialiști din cadrul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati