„Ora de știut”, un proiect inovator pentru promovarea științelor în județul Ilfov

Elevii din județul Ilfov au la dispoziție ”Ora de știut”, un program care le va oferi acces la o platformă online cu resurse educaționale realizate în cadrul emisiunilor #Digipedia de la DIGI WORLD, anunță vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu.
  • Potrivit sursei citate, Consiliul Judetean Ilfov pune la dispoziția elevilor din județul Ilfov un nou instrument educational care îi va ajuta pe aceștia să se dezvolte și să își îmbogățească cunoștințele din domenii precum știință, tehnologie, inginerie, matematică etc.
Astfel, vor fi editate materiale audiovizuale cu caracter științific care vor fi folosite în cadrul programei școlare în unitățile de învățământ din județ. Acestea vor putea fi accesate folosind user și parolă, mai spune sursa citată.
  • ”În vederea realizării proiectului de interes public județean ”Ora de știut” pentru promovarea științei în școlile din județul Ilfov, a fost încheiat un protocol de cooperare între Județul Ilfov – Consiliul Județean, Asociația Măgurele Science Park, RCS & RDS S.A. și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov”, explică Rădulescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati