Orașul Pantelimon va avea prima bază sportivă cu teren de fotbal

Orașul Pantelimon va avea o nouă bază sportivă ce va cuprinde teren de fotbal omologat FRF, teren multifuncțional de handbal, volei tenis, baschet, vestiare, spații verzi, alei pietonale, clădiri auxiliare, tribune pentru spectatori, 55 locuri de parcare și cabinet medical, a anunțat Primăria pe pagina de Facebook. 

”Așa cum am comunicat încă de anul trecut, orașul nostru va avea o nouă bază sportivă ce va cuprinde teren de fotbal omologat FRF (cu dimensiunile suprafeței utile de evolutie 75,5 x 117m și cele ale suprafeței utile de joc 68 x 105m), teren multifuncțional de handbal, volei tenis, baschet, vestiare, spații verzi, alei pietonale, clădiri auxiliare, tribune pentru spectatori, 55 locuri de parcare și cabinet medical”, potrivit unui comunicat de presă.

Terenul pe care urmează a începe construcția, în suprafață de 24.892 mp, a fost predat către Compania Națională de Investiții, iar săptămâna trecută instituția a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrării.

Până la această dată s-a finalizat procedura de atribuire, în momentul de față lucrându-se la proiectul tehnic, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati