Orban – la deschiderea Festivalului George Enescu: Bucureștiul este din nou gazda artiștilor din întreaga lume care onorează numele lui Enescu prin interpretări excepționale

Deschiderea Festivalului George Enescu este o mare bucurie pentru noi toți, mai ales în aceste vremuri dificile. Ar fi fost o pierdere pe care am fi regretat-o dacă nu s-ar fi putut organiza ediția jubiliară, cea de a 25-a a festivalului, care are loc în anul în care se împlinesc 140 de ani de la nașterea marelui nostru compozitor., a transmis președintele PNL, Ludovic Orban, pe facebook.

Orban, prezent la deschiderea Festivalului, a subliniat faptul că Bucureștiul este din nou gazda artiștilor din întreaga lume care onorează numele lui Enescu prin interpretări excepționale.

”Muzica lui se va auzi alături de cea a lui Sibelius, Brahms, Stravinski, Beethoven sau Debussy, sub bagheta unor celebri dirijori sau prin vocile fermecate ale unor mari nume ale scenei muzicale.

Festivalul EnescuFelicitări organizatorilor pentru minunatul program pe care l-au alcătuit.

  Le mulțumim lor, le mulțumim muzicienilor pentru dedicația pe care au arătat-o și pentru darul muzicii pe care ni-l aduc, pentru frumusețea pe care o revarsă în inimile noastre., a mai transmis Ludovic Orban, pe pagina sa de socializare Facebook.

Festivalul Enescu 2021: Ediţia jubiliară prezintă cele mai multe şi mai spectaculoase lucrări ale lui George Enescu din istoria sa

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati