Orban: Premierul, desemnat de partidul care câştigă alegerile; Adversarul nostru e PSD

Premierul va fi desemnat de partidul care câştigă alegerile parlamentare, iar obiectivul PNL este acela de a câştiga acete alegeri, a declarat sâmbătă premierul Ludovic Orban.

“Premierul este desemnat de partidul care câștigă alegerile. Acesta este răspunsul pe care vi-l dau. Obiectivul Partidului Național Liberal este acela de a câștiga alegerile. Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, alegerile prezidențiale și alegerile locale. Chiar dacă guvernăm poate în cea mai dificilă perioadă din ultimii 30 de ani, poate chiar și mai mulți ani, am arătat că suntem serioși, că suntem responsabili, că de fiecare dată căutăm cele mai bune soluții și că implementăm decizii care să aibă efecte benefice în condițiile date asupra evoluției societății românești”, a declarat Orban la Timişoara.

El a adăugat că, în ceea ce privește strategia politică a PNL la această campanie este aceeași care a fost și în campaniile anterioare.

“Adversarul nostru politic este PSD. Am avertizat încă dinainte de alegerile locale că PSD continuă să reprezinte un pericol grav pentru România”, a declarat Orban, întrebat cum comentează că USR PLUS l-ar putea susține pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier după alegerile parlamentare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati