Orban: Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-Covid a fost o decizie neinspirată

Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-Covid a fost o decizie neinspirată, a declarat luni premierul Ludovic Orban. El a făcut referire la experiența medicilor de acolo, care trebuie folosită.

„Așa cum a funcționat Spitalul Colentina, acolo, pacienții Covid care au și alte afecțiuni pot fi tratați pentru respectivele afecțiuni.

Scoaterea Spitalului Colentina din dispozitivul anti-Covid, după părerea mea, a fost o decizie neinspirată. Avem nevoie de Spitalul Colentina în integralitatea sa și de toate cadrele medicale de acolo, care au dobândit o experiență și ne pot susține la nivelul Bucureștiului”, a declarat premierul Orban, potrivit Digi24.

Prefectul Capitalei, George Cojanu, a anunțat duminică seară că spitalul Colentina va deveni spital Covid de luni, în condițiile în care Bucureștiul nu mai are locuri pentru pacienții cu coronavirus.

„În București, nu mai sunt locuri la ATI. Asta e o problemă gravă. Mâine, spitalul Colentina va intra în totalitate pentru tratatea bolnavilor Covid, vor fi 3-400 de locuri”, a declarat George Cojanu.

El nu a putut preciza câte locuri ATI va pune la dispoziție spitalul Colentina, pentru că nu se știe încă numărul acestora, „se fac eforturi să fie cât mai multe locuri”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati