„Orele liniștite la Antipa”, pe 10 şi 24 aprilie, pentru persoanele cu nevoi speciale

0
187

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniştite”, un eveniment organizat în parteneriat cu asociaţia Supereroi printre noi.

„Orele liniştite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

„Orele liniştite” sunt organizate în zilele de luni. Astfel, luni, 10 şi 24 aprilie 2023, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obişnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în linişte şi feriţi de agitaţia unei zile aglomerate.

Fraţii, bunicii şi prietenii copiilor cu nevoi speciale sunt bineveniţi.

Muzeul Antipa se alătură acţiunilor de susţinere şi ajutorare a celor care suferă în aceste zile din cauza războiului, facilitând copiilor refugiaţilor şi însoţitorilor acestora, accesul gratuit în expoziţia permanentă a Muzeului, în timpul programului „Orele liniştite la Antipa”, în zilele de luni, 10 şi 24 aprilie 2023, în intervalul orar 13.00 – 15.00.

Intrarea în Muzeu este accesibilizată scaunelor rulante.

Accesul scaunelor rulante/cărucioarelor pe traseul expoziţional este posibil în toată clădirea.
Pentru a vă putea asigura condiţii de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completaţi formularul de participare, selectând data dorită de aici:

https://forms.gle/aGwezFiDjYNo7rMY8

Fiecare persoană cu dizabilităţi + 1 însoţitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.