”Orele liniștite la Antipa” și în luna octombrie. Program dedicat publicului cu nevoi speciale

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă în luna octombrie 2023 proiectul „Orele liniștite”, un eveniment organizat în parteneriat cu asociația Supereroi printre noi.

„Orele liniștite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

Luni, 9 și 23 octombrie 2023, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obișnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în liniște și feriți de agitația unei zile aglomerate.

Frații, bunicii și prietenii copiilor și tinerilor cu nevoi speciale sunt bineveniți.

  • Pentru a vă putea asigura condiții de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completați formularul de participare, selectând data dorită de aici: https://forms.gle/wfL6SYm9oHnzahwy6

Fiecare persoană cu dizabilități + 1 însoțitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.

„De ce hipopotamii se bălăcesc tot timpul?”

Tot în această lună se continuă seria de ateliere „Descoperă”, cu un nou modul „Povești din lumea animală” dedicată copiilor și tinerilor cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.

Prima temă a modului este despre „De ce hipopotamii se bălăcesc tot timpul?”. Atelierul va avea loc luni, 16 octombrie 2023, între 15.00 – 16.30, în sala atelier a Muzeului.

Pentru atelierele Descoperă nu există restricție legată de vârstă. Toți participanții cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.

Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, cu înscrierea în prealabil, folosind formularul pentru înscriere din link: https://forms.gle/RizKNRjY5e1tAcuj6

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati