”Orele liniștite la Antipa” și în luna septembrie. Program dedicat publicului cu nevoi speciale

1
214

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă proiectul „Orele liniștite” și în luna septembrie 2023, un eveniment organizat în parteneriat cu asociația Supereroi printre noi.

„Orele liniștite” se adresează vizitatorilor cu nevoi speciale, pentru care perioadele aglomerate de vizitare pot fi dificile din punct de vedere senzorial.

  • Astfel, luni, 25 septembrie 2023, între orele 13:00 – 15:00, în afara programului obișnuit de vizitare, asigurăm publicului cu nevoi speciale posibilitatea de a vizita Muzeul în liniște și feriți de agitația unei zile aglomerate.

Frații, bunicii și prietenii copiilor cu nevoi speciale sunt bineveniți.

  • Intrarea în Muzeu este accesibilizată scaunelor rulante.
  • Accesul scaunelor rulante/cărucioarelor este posibil pe traseul expozițional.
  • Muzeul nu are parcare proprie, dar în parcarea publică din Piața Victoriei sunt locuri pentru autocare și microbuze școlare, respectiv mașinile conduse de către/pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru a vă putea asigura condiții de vizitare cât mai plăcute, vă rugăm să completați formularul de participare, selectând data dorită de aici:  https://forms.gle/xULBc4JwvCprLRGH6 

Puteți pregăti vizita de acasă accesând secțiunea specială Muzeul Incluziv de pe site-ul Muzeului Antipa dând click pe acest link https://antipa.ro/muzeul-incluziv/

Fiecare persoană cu dizabilități + 1 însoțitor beneficiază de acces gratuit, în baza unui document doveditor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.