Organizatorii evenimentului ”Wonderlust Party”, amendați de Poliția Locală Sector 2

1
218

Pe 13 mai, cu ocazia desfășurării evenimentului cultural și muzical ”Wonderlust Party”, desfășurat în Str. Barbu Văcărescu, nr. 277 – 291, ca urmare a numărul mare de sesizări transmise de cetățenii din zonă, Poliția Locală Sector 2 a efectuat verificări privind nivelul de zgomot.

S-a constatat faptul că organizatorul evenimentului nu a respectat prevederile Legii nr. 61/1991, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 lei.

Nerespectarea prevederilor art. 2 pct. 26) din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme  de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, „tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 și 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuințele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat în imediata vecinătate a acestora”, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei.

1 COMENTARIU

  1. Dar organizatorii evenimentelor 24/7 la Piata Iancului, adica proprietarii nonstopurilor in fata carora ziua se urla non-stop injuraturi la adresa copiilor care se duc la una dintre cele trei institutii de invatamant din zona… iar noaptea lumea bea pe strada si face scandal pana la 5 dimineata fara sa se deranjeze patrulele Sectiei 8 Politie… aceste dejectii oare cand vor fi amendate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.