Orlando Culea, liderul partidului ADER: Viitorul fost primar PSD ne pregateste un ultim tun

0
28
orlando culea ader

Orlando Culea, liderul partidului ADER si candidat la primaria Sectorului, susține că la umbra epidemiei de coronavirus, primarul PSD al Sectorului 1, Daniel Tudorache zis și Somnorache, a lansat o licitație de circa 270 de milioane de euro prin care urmărește încheierea unui contract gigant de asfaltări și, bineînțeles, borduri, pe următorii 4  , in binecunoscutul stil vanghelian al Primariei sector 1, in licitație nu există condiții specifice de realizare a lucrărilor sau măsuri specifice de control ulterior acestora.

„Mai mult, aceasta licitație are loc în condițiile în care economia țării este pusă în dificultate majoră de epidemia de coronavirus.

Documentația cuprinde doar ca, drept mențiune generală, pentru contravaloarea a 270 milioane de euro, străzile aflate in administrarea primăriei de sector sa fie reparate sau modernizate. Aceasta este singura cerință, fără a fi identificate străzile în cauză, modalitatea prin care este realizată această modernizare, termene stabilite pentru lucrări, metodele ulterioare de control al acestor lucrări etc. ( vezi licitatia SEAP ).

Viitorul fost primar PSD ne pregateste un ultim tun, care sa puna la adapost pentru urmatorii patru ani abonatii la banii primariei”, se arată pe pagina de Facebook a lui Orlando Curea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.