(P) Ce rochii de nuntă lungi alegeți pentru evenimentele din această vară?

A existat o vreme în care toată lumea făcea asocierea între evenimentele formale și cele de seară cu ținutele elegante de tip rochii lungi. Acestea sunt în continuare considerate unele dintre cele mai atractive tipuri de ținute.

Ce se poartă anul acesta? Ce rochii de nunta lungi alegeți? O sursă de inspirație poate fi magazinul online DY Fashion. Iată câteva idei!

 #1 Rochia lungă, din tulle, asimetrică

Vara aceasta tonul pielii bronzate poate fi pus mai bine în evidență purtând rochii roz, un ton vibrant și cuceritor. Iar magazinul online DY Fashion se pare că nu duce lipsă de opțiuni. Aici găsim rochii din tulle, asimetrice, în sensul că sunt pe un umăr. Pentru cele care doresc să iasă mai mult în evidență, pot opta pentru funda supradimensionată la umăr și pentru crepeu generos de-a lungul piciorului.

#2 Rochia neagră

S-a creat un stereotip, dar când vine vorba de rochia neagră, nu ne deranjează. Rochia neagră este o alegere clasică, iar povestea sa legendara, the little black dress, se pare că merge mai departe. Oricând, o rochie neagră este o alegere excelentă. Are acel vibe de eleganță pe care cu greu sau poate că niciodată nicio altă variantă de rochie nu poate să o egaleze.

În plus, la DY Fashion sunt disponibile diverse rochii de seara nunta negre. De la cele cu pene la umeri la cele asimetrice, de la cele cu mâneci scurte și crepeu la cele cu paiete. O așa mare diversitate vă ajută să vă găsiți și să vă alegeți preferatele, mult mai ușor.

#3 Rochiile cu paiete

Din topul preferințelor când vine vorba despre ținutele potrivite pentru evenimente precum nunțile de vară nu puteau lipsi rochiile cu paiete. Strălucirea acestora, la propriu, face ca ținuta să fie una spectaculoasă. O astfel de rochie este potrivită pentru evenimente pretențioase sau în orice caz atunci când îmbrăcați ținută de nașă, când sunteți unul din personajele cheie ale unui eveniment precum nunta.

Pentru rochiile de nuntă este o categorie aparte dedicată. Astfel, doritoarele pot trece direct la acțiune, fără să mai selecteze model după model ce ar fi potrivit pentru evenimentul la care urmează să participe. Au o colecție întreagă doar cu rochii de nuntă.

Din punct de vedere cromatic distingem că printre trendurile de moment se numără rochiile bej, crem, muștar, dar și cele verzi, roz Barbie sau verdele lime. În general, culorile neon fac furori și se pare că și anul acesta se aplică această teorie. Desigur, nu lipsesc nuanțele de pasteluri, de la albastru la fucsia sau rochiile peach.

Reduceri de care să profitați

În această perioadă sunt reduceri aplicate la o gamă largă de rochii. Implicit la cele lungi. În secțiunea summer sales vom găsi reduceri de până la 70%. Încântător! Rămâne valabilă diversitatea de modele, culori și mărimi disponibile, doar că acum marele avantaj și de care ar trebui să profităm este legat de prețul mai avantajos.

În cadrul magazinului online DY Fashion doritoarele pot alege să comande, simplu și rapid, rochia favorită. Au de ales dintre marii producători, printre care și cei români. Există și colecții noi ce se adaugă, dar bine de știut este că există și brand propriu. Suntem astfel încurajați de ideea că DY Fashion pune mare accent pe calitatea produselor și că ceea ce furnizează este moda accesibilă.

De asemenea notabil este că toate clientele beneficiază de transport gratuit, returul este simplu și cu fiecare comandă efectuată pot fi puncte acumulate. Puncte ce se transformă în beneficii ulterior. Detalii sunt în pagina oficială.

Contact: contact@dyfashion.ro

Sursă foto: dyfashion.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati