(P) Dacă treci printr-o etapă dificilă emoțional, află de un cabinet psihoterapeut București

Apar momente când suntem într-un impas și ne confruntăm cu situații neplăcute. Ele pot surveni pe plan social, personal și profesional. Totuși, este important să știm cum să gestionăm corect aceste impasuri pentru a nu ne afecta viața. 

Când vine vorba de un cabinet psihoterapeutic trebuie să alegem unul profesional, care să ofere servicii de calitate și să aibă persoane competente în domeniu. Poți afla de un cabinet psihoterapeut Bucuresti de la noi.  Am găsit pentru tine un cabinet specializat care oferă următoarele servicii: terapii pentru cei cu probleme de personalitate, probleme de cuplu, anxietate și/sau depresie.

De ce este importantă vizita la un medic psihoterapeut

Un medic psihoterapeut este cel care soluționează o problemă de ordin psihologic sau de ordin comportamental. Avem nevoie de acest specialist pentru a ne integra într-o societate. Sunt persoane care nu se pot identifica cu un anumit mediu social și se îndepărtează foarte mult, ei ajungând să devină antisociali. Psihoterapeutul ajută la soluționarea unor traume care au survenit din copilărie sau din perioada de maturitate. Pe lângă aceasta, ne ajută să ne ridicăm stima de sine și să fim mult mai încrezuți în propriile puteri. Terapia nu este doar despre rezolvarea unor anumite probleme critice, ci și despre modul de cunoaștere a sinelui. Mulți trăiesc fără a ști exact cine sunt cu adevărat, care este scopul lor real și alte lucruri de genul acesta. Faptul că nu ne cunoaștem, nu ne avantajează, din contra, ne induce în eroare și ne mustră conștiința că ceea ce facem nu este corect sau că nu este ceea ce ne-am dorit să facem.

Psihoterapeuții sunt persoane specializate care au o anumită pregătire în domeniul psihologiei, totul pentru ca să poată rezolva problemele clientului. Aceștia trec printr-un lung proces de formare, ca într-un final să-și îndeplinească munca cu cât mai mult profesionalism și eficiență. Un astfel de psihoterapeut este Daniel Ivan. Are o experiență de 10 ani în domeniu, lucrează autonom și ajută pacienții care îi pășesc pragul.

Când este important să ne adresăm unui psihoterapeut

Mediul în care trăim, unul solicitant și stresant, este un factor care ne determină să avem unele dificultăți. Care sunt momentele când trebuie să conștientizăm că avem nevoie de un psihoterapeut? Avem nevoie de un specialist, atunci când:

  • Este dificil să ne adaptăm schimbărilor care apar în viața noastră;
  • Când dorim să ne cunoaștem sinele nostru și să aducem un aport pozitiv în acest caz;
  • Când suntem mult prea emoționali și nu putem să controlăm impulsurile emoționale, acționând mai mult din sentiment, decât din rațiune;
  • Nu te simți bine în mediul social și simți probleme la capitolul comunicare;
  • Când sunt probleme pe partea familială sau de cuplu;
  • Când ai trecut printr-o perioadă dificilă.

Este important să conștientizăm că aceste probleme nu se rezolvă de la sine. Un aport în soluționare îl are psihoterapeutul, însă depinde și de atitudinea ta, fără de care un progres final nu va fi vizibil. Găsești în cabinetul lui Daniel Ivan acel ajutor și profesionalism de care ai nevoie. O atitudine și o primire corespunzătoare, care cu siguranță îți vor crea mediul plăcut în care să te simți bine și să fii deschis către soluționarea problemelor tale. Mai multe detalii găsiți pe site.

Contact: 0761.600.020 / contact@danielivan.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati