(P) Descoperă acum multiple beneficii la angajări în studio de videochat în Capitală

Din când în când, traseul profesional este bine să treacă prin schimbări, care pot aduce mai multe satisfacții financiare, dar nu numai. Astfel, persoanele cu ambiții găsesc utilă reorientarea pe piața muncii, căutând acele joburi care să le permită nu doar siguranța financiară, ci și alt gen de bonusuri. Una din alegeri este cea a unui job online.

Joburile de nișă sau cele care s-au mutat în online au din ce în ce mai multă căutare pe piața muncii. Exemplificăm cu un job de model la agenția Prime Studios din Capitală.

Ce fel de beneficii ai din jobul de model 

Oricât de ofertant ar fi un job, indiferent de domeniu, acesta trebuie să includă și alte bonusuri sau beneficii pentru a fi tentant. Astfel, cei care descoperă joburile online sunt atrași de beneficiile oferite, nu doar de un salariu stabil, garantat prin contract. De exemplu, persoanele care aplică pentru jobul de model, descoperă multiple beneficii angajari studio videochat in capitala.

Este vorba nu doar de un job stabil și de securitatea financiară, dar și recompense de tipul comisioanelor sau a câștigurilor la diverse concursuri sunt foarte atractive pentru jobul de model. În plus, nu se cere experiență, deși dacă aceasta există e binevenită.

Comunicarea online cu diverse persoane din afara țării este întotdeauna o modalitate plăcută de cunoaștere, care aduce bani frumoși și alte satisfacții la Prime Studios.

Contractul de muncă se semnează la câteva zile după interviu, iar persoana nou venită în echipă primește un bonus de bun-venit în valoare de 500 $.

Salarizare motivantă, dar și suport emoțional 

Spre deosebire de alte locuri similare de muncă, agenția Prime Studios tratează modelele sale ca pe membrii de familie. Deoarece fiecare persoană în parte este importantă, se asigură nu doar un loc de muncă stabil, dar și condiții deosebite, lux și confort sporit. Aparatura folosită este de ultimă generație, se poate opta pentru serviciul în trei ture, dar și pentru ore suplimentare plătite corespunzător. Totul depinde, desigur, de ambiția modelului.

Deoarece comunicarea cu membrii din afară se face exclusiv în limba engleză, este bine ca modelele să stăpânească această limbă, chiar și numai la nivel conversațional. Agenția Prime Studios oferă însă training gratuit de trei luni pentru învățare, iar acest aspect se va rezolva.

Modelele nou venite vor primi sprijin pentru integrare în echipă și suport emoțional pentru orice nelămurire.

Casa și mașina dorită, în doar câteva luni

La salariul garantat de 15.000 de lei în primele trei luni, orice model își poate achiziționa mașina sau casa dorită, într-un timp mai scurt de așteptare. Mai mult decât recompensa financiară, va avea timp și pentru cei dragi, relaxare sau excursii, deoarece programul de lucru este flexibil.

Mai mult, bonusurile sunt tentante, un voucher pentru remodelare corporală sau pentru achiziția de noi outfituri sunt oricând binevenite și stimulează spiritul competitiv. Un city break în afara țării va fi un minunat prilej de relaxare, pentru cine îl câștigă.

Așadar, iată un loc de muncă stabil, cu numeroase oferte și beneficii.

Detalii pentru interviu și angajare sunt pe pagina oficială, prime-studios.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati