(P) Suzetele Frigg sunt disponibile într-o gamă variată de culori și model la Little Prints

Grija pentru cei mici este la un nivel înalt, mai ales când este vorba de nou născuți. Little Prints le oferă suficient suport părinților, prin gama extinsă de articole pentru bebeluși și copii mai mari.

Magazinul online îți pune la dispoziție numeroase accesorii utile, printre care și suzetele Frigg, ce pot fi achiziționate în mai multe modele și culori. Ideale pentru cei mici, confecționate din materiale care nu le dăunează sănătății, aceste suzete sunt una din cele mai bune alegeri pentru primii ani de viață ai micuțului.

Suzetele sunt confecționate din silicon alimentar, material care nu dăunează sănătății copilului. Spre deosebire de plastic, siliconul alimentar poate rezista cu ușurință temperaturilor înalte, nu are mirosuri ciudate și este sigur pentru copii. Little Prints cuprinde o gamă extinsă de accesorii pentru copii, confecționate din acest material, întocmai pentru a putea alege produse pentru fiecare etapă. De la simplele suzete sau sticluțe, până la produse pentru diversificare, magazinul te așteaptă cu tot necesarul pentru bebelușul tău! Calitatea articolelor este una superioară, fapt pentru care cu siguranță merită să le încerci. Tolerate cu ușurință de către cei mici, accesoriile sunt disponibile în mai multe variante.

Produsele sunt gândite în așa fel încât fiecare copil să le accepte. Fiind la capitolul suzete, foarte mulți bebeluși nu se pot obișnui cu un anumit tip de suzetă. În ceea ce privește soluțiile de la Little Prints, variantele sunt multiple, iar copilul le va accepta cu ușurință. Sunt concepute din materiale sigure, fără să te îngrijorezi că vor dăuna sănătății copilului. Pe site poți descoperi întreaga gamă de articole.

Accesorii utile pentru primii ani din viața bebelușului

Site-ul littleprints.ro este un real ajutor pentru părinți, mai ales dacă vorbim despre primul copil. Vei găsi în categoriile de produse numeroase accesorii utile pentru primii ani din viața bebelușului, astfel încât să îți fie mai ușor să depășești aceste etape. Poți comanda online numeroase sisteme de transport și de odihnă, suzete și sticluțe Bibs & Frigg, precum și accesorii pentru acestea, pături, produse esențiale pentru nou-născuți, seturi cadou, jucării, articole de îmbrăcăminte, produse pentru diversificare și alimentație, cât și accesorii pentru petreceri.

Pentru că este un site destinat bebelușilor și copiilor mai mari, toate produsele sunt confecționate din materiale tolerate de către ei. În acest fel, nu le va fi greu să accepte o nouă suzetă, o nouă sticluță sau chiar un nou bol sau farfurie.

Totul pentru începerea diversificării

În funcție de dorințele părinților, dar și de evoluția celui mic, diversificarea poate începe de la 4-6 luni. Pentru această etapă a vieții, littleprints.ro îți pune la dispoziție o serie de boluri, farfurii, bavete, căni și pahare, tacâmuri pentru bebeluși, protecție de masă, seturi de diversificare, recipiente pentru hrană sau suzete pentru fructe.

Acestea au o calitate superioară, rezistă la temperaturi înalte și se curăță cu ușurință. Poți contacta compania la numărul de telefon de pe site, cât și la adresa de e-mail hello@littleprints.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati