(P) Tehnici la care nu te-ai aștepta: tipuri de masaj moderne, stranii și bizare

Cu toții știm despre saloanele de masaj – cu aromaterapie, cu pietre etc… Dar ai auzit de masaj facial cu melci? Ei bine, află mai multe în acest articol!

Stresul de copleșește și cauți o modalitate de adrenalină? Află că în unele țări precum cele din orientul asiatic se practică și masaj cu șerpi. Da, ai citit bine (și nu, nu sunt efectuate cu șerpi Boa constrictor, ci doar șerpi de dimensiuni mari, unde se folosește greutatea lor pentru a te masa).

Cât e lumea de mare, există diverse tehnici de masaj inventate care încă se practică. Vei afla tot felul de astfel de curiozități în rândurile ce urmează.

Masajul pe care îl vezi pretutindeni pe litoral

Acest masaj intră pe jumătate mai degrabă în categoria pedichiură – este vorba de pedichiura cu pești. Mulți oameni apelează la acest tip de pseudomasaj pentru un simplu motiv: pielea de la picioare va rămâne incredibil de catifelată. Totuși, îl putem încadra în categoria masaj deoarece este o metodă de a te relaxa și de a-ți îmbunătăți starea de spirit. Să fim sinceri – senzația nu este pentru toată lumea. Gâdilă.

Alte forme de masaj în care sunt folosite animalele

Să clarificăm: toate formele de masaj menționate nu ar trebui să rănească animalele și nu dorim să promovăm formele de abuz, deoarece ele ar trebui să fac acele lucruri instinctiv, fără dresaj. Masajele cu animale ar trebui să fie doar o modalitate inofensivă de a te conecta cu natura și de a trăi noi experiențe.

  • Masajul facial cu melci

Nu este un secret că melcii sunt benefici pentru noi – fie că îi mâncăm într-un restaurant cu dichis franțuzesc, fie că extragem secrețiile pentru seruri și creme. Așadar, cine spune că nu putem să-i folosim și pentru masaj facial? Această tehnică a fost dezvoltată în Coreea și a ajuns o tendință pe social media.

  • Masajul efectuat de un elefant

În Thailanda, turiștii se pot supune unui masaj efectuat de un elefant. Ținem să precizăm că am inclus această informație doar pentru curiozitate – în acest caz, elefanții sunt dresați folosind unele metode considerate abuzive. Așadar, nu încurajăm participarea.

Ce alte forme de masaj mai există?

În cazul în care masajul cu animale pare prea bizar pentru tine, opțiunile mai puțin cunoscute există și în rândul masajului efectuat de persoane cum ar fi: terapie masaj erotic Bucuresti, masajul cu flăcări, masajul cu ou sau cu palme (sună exact cum ai crede – cineva te pălmuiește!) Așadar, opțiunile sunt diverse.

Unde poți primi astfel de masaje?

Având în vedere că trăim în România, multe din masajele mai sus menționate nu sunt disponibile, însă poți întreba la un salon precum Soul Masaj despre serviciile disponibile. De exemplu, dacă te pasionează tehnicile de masaj obscure precum acupunctura, yumeiho sau thailandez, există șanse mari să găsești saloane care oferă aceste tipuri de masaj.

În concluzie, lumea masajului e la fel de diversă și probabil există, undeva în lume, masaje cu ciocane. Așadar, ține de gusturile tale și cât ai fi de dispus(ă) să cheltui pentru a trece prin astfel de experiențe!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati