Pacientă de 80 de ani, dialog cu medic UPU: „Nu m-am vaccinat, am auzit că o să rămân sterilă”

2
104863
Pixabay

Șefa de la Unitatea de Primiri Urgențe „Sf. Pantelimon” a redat într-o emisiune un dialog șocant avut cu o pacientă de 80 de ani.

Șefa de la Unitatea de Primiri Urgențe „Sf. Pantelimon”, Fiorella Mitoiu, a vorbit la Aleph News despre situația din spitale și greutățile cu care se confruntă, dar a răspuns și la întrebarea „De ce nu ne vaccinăm?”.

Medicul spune că nu știe cum să mai dovedească ceea ce se întâmplă în spitale și a redat un dialog șocant cu o pacientă de 80 de ani.

„Efectiv nu știu ce să mai zic. Ni s-au spus să dăm imagini. Încep să cred că lumea este rea. Nu poți să vii tu, persoană în vârstă de aproape 80 de ani și să-mi spui „nu m-am vaccinat pentru că am auzit de la televizor că o să rămân sterilă”. Nu poți!”, spune șefa UPU.

„Dovada stă într-o fotografie”, este mesajul medicilor de la „Sf. Pantelimon”, care au publicat o imagine cu o asistentă medicală, îmbrăcată în combinezon, care doarme într-o cutie de carton.

„Este radiografia unei zile cu care ne confruntăm zi de zi”, au completat medicii. Aglomerația din secția de Primiri Urgențe nu le dă deloc timp de respiro. Atunci când reușesc să stabilizeze un pacient, un altul este adus cu ambulanța la spital. Rata de infectare și cifrele zilnice nu le ușurează nici ele munca.

2 COMENTARII

  1. Dar nu se mai respecta drepturile pacientului in ceea ce priveste confientialitatea?
    Doamna dr i-a cerut acordul?
    Oare i-a explicat senioarei cum functioneaza un vaccin?
    Stim doar sa arătam cu degetul si sa judecam…
    Ce vremuri haotice traim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.