Palatul Elisabeta, deschis vizitatorilor între 26 octombrie și 8 noiembrie

0
199
Cu ocazia centenarului nașterii Regelui Mihai I, în mod excepțional, Palatul Elisabeta va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de marți 26 octombrie până luni 8 noiembrie 2021, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.
În ziua de 26 octombrie 2021, intrarea pentru vizitatori va fi gratuită. Apoi tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 10 RON; pentru adulți 20 RON. Biletele pot fi plătite cu card bancar.
Accesul vizitatorilor va fi permis doar în baza unuia din următoarele documente:
• Certificat european COVID-19 din care să reiasă că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare împotriva COVID-19.
• Certificat european COVID-19 din care să reiasă că persoana a trecut prin boală și se află între ziua a 15-a și a 180-a ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă.
Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Șoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 București (prin Intrarea Românești de lângă Muzeul Satului).
Se pot vizita Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol și Elisabeta, Biroul Majestății Sale, Salonul Alb, Sala Regilor, Scările de Marmură și Sufrageria Mare. Poate fi vizitată grădina palatului, iar la finalul turului, musafirii sunt invitați să vadă Magazinul de suveniruri.
Expoziția are un caracter permanent și va fi deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an. Ea este un proiect al Asociației Casa Majestății Sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.