Palatul Parlamentului și Palatul Cotroceni sprijină demersul „Ora Pământului”

0
132

Camera Deputaţilor sprijină şi în acest an cea mai mare acţiune voluntară de mediu, „Earth Hour – Ora Pământului în România”, organizată de „World Wide Fund for Nature” cu scopul de a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice care duc la degradarea naturii.

Pentru a sublinia importanţa acestui demers, iluminatul interior şi exterior al Palatului Parlamentului va fi întrerupt sâmbătă, 27 martie, între orele 20.30- 21.30. Instituţia participă şi sprijină acest eveniment chiar de la prima ediţie a acestuia în România, în 2007, subliniind, de fiecare dată, importanţa acţiunilor responsabile şi a proiectelor benefice pentru mediu şi cetăţeni.

Ora Pământului (Earth Hour) este în prezent una dintre cele mai mari mișcări mondiale pentru protecția mediului și mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul și sprijinul pentru Planeta noastră.

Administrația Prezidențială se alătură și ea acestui demers internațional, prin întreruperea iluminatului interior și exterior al Palatului Cotroceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.