Palatul Parlamentului va fi iluminat în culorile drapelului Ucrainei

Clădirea Palatului Parlamentului va fi iluminată, sâmbătă, începând cu ora 19.30, în culorile drapelului Ucrainei, albastru şi galben.

Faţada principală a Palatului Parlamentului va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei, sâmbătă, începând cu ora 19.30, cu prilejul împlinirii a doi ani de la declanşarea agresiunii ilegale, ilegitime şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean. Totodată, va fi arborat pe intrarea principală a clădirii şi drapelul Ucrainei.

  • „La împlinirea a doi ani de la declanşarea agresiunii ilegale, ilegitime şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, faţada principală a Palatului Parlamentului, dinspre Piaţa Constituţiei, va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 19.30”, arată comunicatul de presă al Camerei Deputaţilor.

De asemenea, drapelul Ucrainei va fi arborat, în aceeaşi zi, la intrarea principală a Palatului Parlamentului.

Sacrificiul poporului ucrainean va fi marcat de Camera Deputaţilor printr-un minut de reculegere pentru cetăţenii ucraineni care şi-au pierdut viaţa în acest război nejustificat, luni, 26 februarie, în şedinţa de plen a forului legislativ, conform sursei citate.

Pe 24 februarie 2022, Rusia a decis să atace Ucraina.

Urmărește știrile News București și pe canalul de WhatsApp.  

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati