Pandele, despre Firea: PSD a avut în curte o găină care face 4 ouă pe zi și nu i-a mai dat mâncare

0
119
Pandele

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a declarat că PSD a sabotat-o pe soția sa, Gabriela Firea, pe care a comparat-o cu o găină care face 4 ouă pe zi, dar pe care PSD-ul nu a mai hrănit-o.

”Au fost trei cauze pentru care Gabi a pierdut aceste alegeri. (…) vinovatul principal este ministrul Finanțelor, nu-i mai spun numele că nu are rost. El i-a ciuntit bugetul la Capitală și spunea că are un miliard, de fapt ea avea 700 de milioane. I-au lipit eticheta asta de Firea a lui Pandele, dar știți că pe Gabriela Firea nu o pot ghidona eu. Să vedem cu ce oameni vine Plicușor, pardon, Nicușor Dan, chiar vreau să văd cu ce fel de oameni vine el la Primăria Capitalei. A doua cauză a fost lovitura dată de un fost coechipier, care putea să rămână și Victor Ponta nu a fost străin de acest lucru. Robert Negoiță își dorește să câștige Primăria Capitalei orice ar fi și văzând că nu poate să candideze din partea PSD, atunci i-a înfipt cuțitul în spate Gabrielei Firea.A treia mare lovitură primită de Gabi la aceste alegeri a fost muntele de bani aruncați în campanie. Au zis despre noi că avem bani, că dăm bani. Domnule, au aruncat atât de mulți bani în campania asta, primul ministru i-a făcut campanie, miniștrii i-au făcut campanie, au oprit apa caldă și oamenii au crezut”, a declarat Florentin Pandele, la Antena 3.

Florentin Pandele a afirmat că ”PSD are în curte o găină care face 4 ouă pe zi”.

”(…) și știți ce a făcut PSD-ul? Nu i-a mai dat de mâncare! Stați că vin alegerile parlamentare, să vedeți cum se pune PSD-ul cu grăunțe pe găină. Să treacă alegerile parlamentare și să vedeți cum se vor pune ei să taie găina”, a adăugat Pandele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.