Pandele vrea autostradă urbană în Voluntari. Primăria plătește 53 de milioane de lei pentru 2 kilometri de drum

Primăria orașului Voluntari din județul Ilfov a scos la licitație un contract de 53 milioane de lei pentru proiectarea și execuția unei ,,centuri-autostradă” în prelungirea bulevardului Erou Iancu Nicolae, între DN 1 și DN 2, scrie economedia.ro.

Durata totală a contractului este de 47 de luni, cu 8 luni pentru execuție lucrări și 36 de luni garanție, iar ofertele pot fi depuse până pe 24 octombrie. Amplasamentul Centurii Ocolitoare începe de la intersecția strada Erou Iancu Nicolae cu bulevardul Pipera și se termină în strada Zimniceacu trecere peste Autostrada A 3 București -Ploiești printr-un pasaj suprateran ce face obiectul unui alt contract.

,,Proiectare și executie pentru obiectivul de investitie „CENTURA OCOLITOARE TIP AUTOSTRADA, DN1-DN2, PRELUNGIREA STR. EROU IANCU NICOLAE.Prin acest proiect se vor executa extinderea șoselei de centură din orașul Voluntari, jud. Ilfov. Valoare servicii de proiectare – 1.889.812,59 lei Servicii de asistență tehnică din parte proiectantului – 290.875,53 lei Valoare lucrari – 51.245.314,76 lei. Proiectul propus “Centura ocolitoare tip autostrada, DN1-DN2, Prelungire Str. Erou Iancu Nicolae”, ce se va realiza in prelungirea strazii Erou Iancu Nicolae si care face legatura intre DN1 si DN2, vrea sa elimine traficul ce se desfasoara pe strazile orasului Voluntari intre cele doua drumuri nationale.”

Potrivit caietului de sarcini lungimea drumului va fi de 2102 metri, lățimea de 21 metri, va avea trotuare și pise de biciclete, iar pe traseu vor fi 4 sensuri giratorii

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati