Pandemia de COVID, combătută în București cu mascații de la SAS și de polițiștii de la Omoruri

0
325

Numărul mare de infectari de la nivelul Capitalei aduce măsuri suplimentare din partea autorităților. Astfel, numărul forțelor de ordine care acționează în zonele aglomerate a fost suplimentat cu polițiști de la Serviciul Omoruri, de la divizia antimafia, dar și mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

„Așa cum este cunoscut, ne confruntăm cu o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, în acest sens, acțiunile de prevenire și de verificare ale Poliție Capitalei a zonelor aglomerate s-au intensificat.

Efectivele de polițiștii care verificau respectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în zonelor cu aflux de public, s-au suplimentat cu polițiști care își desfășoară activitățile în structurile de Investigații Criminale, Omoruri, Grupuri Infracționale Violente, Investigarea Criminalității Economice, Brigăzii Rutiere și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Acțiunile de verificare continuă și la acest moment și vor continuă și în zilele următoare”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.