Papa Francisc s-a rugat pentru familiile celor morți în incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ

Papa Francisc a transmis, duminică, rugăciunea sa pentru familiile îndurerate de pierderea celor dragi în incendiul de sâmbătă seara de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ. La rugăciunea „Îngerul Domnului” a încredinţat milostivirii lui Dumnezeu sufletele celor care şi-au pierdut viața în incendiul din România.

„Papa Francisc a amintit un incendiu tragic care a devastat sâmbătă un spital din România în care erau tratați pacienții afectați de coronavirus.” arată știrea publicației Bisericii Catolice VaticanNews, citat de antena3.ro.

„Îmi exprim apropierea și mă rog pentru victime”, a spus Papa Francisc, rugându-i pe cei prezenți să i se alăture în rugăciune

„Incendiul din nord-estul României a ucis 10 persoane și alte 10 rănite, dintre care șapte dintre ele au fost critice. Oficialii, incendiul s-a răspândit prin secția de terapie intensivă destinată pacienților Covid-19 la spitalul public din orașul Piatra Neamț.

Potrivit datelor publicate de Universitatea Johns Hopkins care prezintă pandemia de coronavirus, România a înregistrat peste 350.000 de infecții și aproape 9.000 de decese, făcându-l una dintre cele 20 de țări cu cea mai mare rată a mortalității din lume.” se mai arată în articolul publicat de Vatican.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati