Papanașii, ciorba de fasole și micii, cele mai comandate preparate tradiționale prin Glovo

1
339

În anticiparea Zilei Naționale a României, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, cu livrare rapidă, în mai puțin de 60 de minute, dezvăluie topul celor mai comandate preparate tradiționale românești din ultimul an. 

Potrivit datelor Glovo, papanașii ocupă prima poziție în topul preferințelor, fiind cel mai comandat fel de mâncare tradițional în 2023, de peste 140.000 de ori.

Pe locul doi se situează ciorba de fasole, cu 118.000 de comenzi, în timp ce micii completează podiumul cu 43.000 de porții comandate (de până la 4 mici).

Anul acesta, până în prezent, 4 aprilie a fost data în care au fost plasate cele mai multe comenzi de preparate tradiționale, în timp ce 1 decembrie 2022 a adus anul trecut vârful de comenzi.

Potrivit datelor Glovo, cele mai multe preparate tradiționale românești se comandă în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași.

De asemenea, românii preferă să comande mâncare tradițională cel mai des la prânz, intervalul orar cel mai solicitat fiind între orele 11:00 – 13 :00, vinerea fiind ziua din săptămână în care se comandă cel mai mult preparate specifice românești.

Și în acest an, românii au ocazia să se delecteze cu preparatele preferate în cel mai scurt timp, pentru a sărbători așa cum se cuvine Ziua Națională.

Astfel, Glovo a pregătit în platformă o categorie dedicată unde aceștia pot găsi toate felurile de mâncare autohtone pe care și le doresc și la care poftesc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.