Paralela 45 deschide patru agenții noi și angajează. Curse charter spre Grecia și Turcia, din București

Paralela 45 deschide patru agenții noi, în luna iunie, și angajează, spunând că recurge la acest demers pentru a răspunde cererilor de vacanțe în creștere de la o zi la alta. 

Agențiile vor fi deschise, începând din acestă săptămână, la Alba Iulia, Ploiești, Brașov și Craiova. Pentru funcționarea lor, dar și a celorlalte agenții, Paralela 45 a angajat încă 20% personal, de la începutul anului și până acum.

“Putem spune că pandemia se termină la Paralela 45, ceea ce așteptăm și noi, și turiștii noștri încă de anul trecut. Din iunie, deschidem agenții și facem angajări. Cererea de vacanțe în Bulgaria e mare, au început zborurile charter spre Grecia, încep și spre Turcia, românii vor să meargă în vacanță și în Italia. Înscrierile s-au dublat față de luna martie”, declară Alin Burcea CEO Paralela 45.

Chartere spre Creta și Santorini, din București

Prima cursă charter a sezonului a plecat pe 1 iunie spre Rhodos, de la București. În prima săptămână din luna iunie sunt programate chartere spre Chania/Creta (două pe săptămână), Santorini, Heraklion/Creta – de la București, Heraklion/Creta și Rhodos – de la Cluj-Napoca, urmând ca de la jumătatea lunii iunie 14 zboruri să lege insulele Creta, Rhodos, Zakynthos, Corfu, Santorini, Mykonos de București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Vacanța în Grecia costă de la 291 de euro/persoană, cu reducere de o treime la început de sezon.

Curse și spre Antalya sau Bodrum

Primii turiști Paralela 45 dintre cei vaccinați care nu se mai testează pentru Turcia, după schimbarea condițiilor de acces, ajung sâmbătă în Antalya. Turiștii nevaccinați au nevoie de un test RT-PCR făcut cu până la 72 de ore înainte de îmbarcare, ori de unul antigen, realizat cu până la 48 de ore înainte.

Spre Antalya, primele curse charter ale sezonului pornesc din Baia Mare și de la București pe 5 iunie. Din Capitală vor fi două curse în fiecare săptămână, până la începutul lunii octombrie. Alte zboruri charter spre Antalya sunt programate vara acesta de la Bacău (din 10 iunie), Timișoara (din 11 iunie), Târgu Mureș (11 iunie), Cluj-Napoca (din 12 iunie), Iași (din 16 iunie).

Spre Bodrum există charter de la București, în perioada iunie – final de septembrie. Vacanța de șapte zile în Antalya, ori în Bodrum, costă de la 390 de euro/persoană, respectiv de 560 de euro/persoană, la un hotel de cinci stele, în regim all inclusive.

“În sprijinul turiștilor noștri care au nevoie de test RT-PCR pentru intrarea într-o țară care încă îl cere, ori pentru că nu s-au vaccinat deocamdată, prin parteneriatele pe care le avem cu mai multe clinici, costul testului pornește de la 180 de lei/persoană. De asemenea, testul pentru anticorpi costă 80 de lei la Gral Medical pentru turiștii Paralela 45. Îi încurajăm să încheie asigurarea medicală cu extensie COVID și o asigurare storno, acoperitoare pentru orice situație neplăcută poate apărea. Agentul lor de turism este la dispoziția lor pentru programarea vacanțelor și încheierea asigurărilor”, precizează CEO Paralela 45.

Bulgaria, deschisă de la 1 iunie tuturor turiștilor români și aflată pe lista verde, este foarte căutată în ultima săptămână. În această perioadă, vacanța în Bulgaria costă de la 5 euro/noapte/persoană, cazarea fără masă.

Cerere mare este și pentru Coasta Amalfitană, Ischia, Sardinia, Sicilia, pentru care cursele încep din a doua jumătate a lunii iunie. Cu un preț de la 443 de euro/persoană/pachetul de șapte nopți, vacanțele în Italia au reducere între 15 și 25% la început de sezon.

Românii continuă să meargă în vacanță și în Egipt (Hurghada, Sharm el Sheikh) – destinația care a atras cel mai mare număr de turiști începând din toamna anului trecut. Curse charter sunt organizate până la finalul lunii octombrie spre Hurghada din București, Baia Mare, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, și spre Sharm el Sheikh din București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati