Parcările publice din Sectorul 4 au trecut în regim de tarifare de luni. Cum poţi plăti locul de parcare

Parcările publice de pe bulevardele din Sectorul 4 au intrat de luni în regim de tarifare. Cum poți plăti locul de parcare.

Plata parcării se poate face prin SMS la numărul 7424, folosind aplicația Primăria Sectorului 4 sau prin aplicaţia AmParcat.

Amparcat este cea mai nouă aplicaţie care oferă utilizatorilor servicii extrem de utile în aglomerările urbane, respectiv găsirea unui loc de parcare şi plata acestuia în cel mai simplu mod posibil, direct de pe telefon.

Intervalul de taxare va fi de luni până duminică între orele 8-18, în rest fiind gratuit.

Zona galbenă, tarifată cu 2 lei/oră / Zona verde, tarifată cu 1 leu/două ore

Astfel, zona galbenă, tarifată cu 2 lei/oră, a fost creată în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituții publice, iar zona verde, tarifată cu 1 leu/două ore, este valabilă în locații în care fluxul de mașini este unul redus.

Toate parcările sus menționate, existente pe bulevardele Constantin Brâncoveanu, Șoseaua Giurgiului, Alexandru Obregia, Șoseaua Berceni, Tineretului, Iriceanu, Străduinței și Luică vor fi marcate corespunzător, iar sumele încasate din aceste tarife vor constitui bugete pentru amenajarea unor viitoare parcări, precum cele din strada Pridvorului, din zona Piața Sudului sau cea din zona străzii Tulnici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati