Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sesizat în legătură cu lucrări de construire în Piața Agroalimentară Domenii

Consilierul local al PSD Sector 1, Cristian Adrian Tudose, a sesizat Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București cu privire la dărâmarea Pieței Agroalimentare Domenii, pe locul căreia au răsărit două imobile, fără autorizație de construire. De asemenea, reprezentanții Poliției au sesizat organele de urmărire penală, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, ”solicitându-se verificarea acestui caz și aplicarea măsurilor legale ce se impun”.
  • Cristian Adrian Tudose, consilier local în cadrul Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1, a sesizat Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București – Serviciul Control de Lucrări Edilitare și Afișaj Stradal cu privire la Piața Agroalimentară Domenii, care a fost dărâmată cu avizul Primăriei Sectorului 1 și pe locul căreia au răsărit două imobile.

”În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali … s-a constatat că au fost executate fără autorizație de construire lucrări de construire constând în realizarea unei firme în scop publicitar ca fiind accesul principal în Piața Agroalimentară Domenii”, se precizează în răspunsul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București (foto jos).

Potrivit sursei citate, primăria condusă de Clotilde Armand a emis o autorizație de reparație, în condițiile în care toate intervențiile se fac cu autorizație de dărâmare plus avizul ministerului Culturii.
  • Față de această situație, reprezentanții Poliției au sesizat organele de urmărire penală, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, ”solicitându-se verificarea acestui caz și aplicarea măsurilor legale ce se impun”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati