Parchetul General, reacţie în cazul voturilor de la sectorul 1: Nu s-a putut stabili o diferenţă de voturi

Procurorii de la Parchetul General nu au putut stabili o diferenţă de voturi la alegerile de la Sectorul 1, între Daniel Tudorache şi Clotilde Armand, astfel că ancheta nu s-a terminat, iar termenul a fost prelungit până la 1 august, la cererea Poliţiei Capitalei.

Instituția spune, într-un comunicat remis presei, că din verificările făcute până acum nu s-a putut stabili diferenţa de voturi între candidaţi – Clotilde Armand și Dan Tudorache.

”Nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați”

„Luând în considerare complexitatea procedurilor și volumul mare de muncă pe care îl implică, procurorul de caz a aprobat solicitarea menționată și a fixat un nou termen de finalizare, respectiv 1 august 2021.

Menționăm că din verificările efectuate nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați, nefiind finalizate activitățile dispuse de către procuror.

Pe măsura derulării cercetărilor vom comunica informații suplimentare, în limitele impuse de Codul de procedură penală și de Ghidul de bune practici privind relația sistemului judiciar cu mass-media, aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotărârea nr. 197 din 17 septembrie 2019″, a transmis Parchetul General.

Reamintim că procurorul Sorin Iaşinovschi de la Secţia Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) a dispus printr-o ordonanţă de delegare ca Poliţia Bucureşti să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din Bucureşti, câştigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati