Parcul Regina Maria, reamenajat cu mesteceni, magnolia și arbuști

Primăria Sectorului 1, prin Administrația Domeniului Public, a derulat un program de reamenajare a Parcului Regina Maria, unde s-au plantat mesteceni, magnolia, arbuști (corb, ienupăr, evonimus, hortensia și minirosa) și a fost pus gazon.

“De trei ani, în Sectorul 1 nu s-au mai pus panseluțe, cum fac alți primari lipsiți de imaginație, iar spațiile verzi sunt pline de plante perene”, a declarat primarul Clotilde Armand.

Edilul Sectorului 1 a mai atras atenția, într-o postare din această dimineață de pe pagina sa de Facebook, asupra unei situații extrem de grave provocată de majoritatea din Consiliul Local Sector 1. Consilierii acestei coaliții, cu ocazia votării bugetului local pentru anul 2024, prin unele amendamente introduse, au luat banii de la spațiile verzi, de la locurile de joacă, de la întreținerea străzilor și i-au redirecționat către companiile pe care le controlează.

În urma adoptării acestor amendamente, bugetul Administrației Domeniului Public Sector 1 pentru acest an este de numai 23 de milioane lei, în condițiile în care în 2020 bugetul ADP a fost de 230 milioane lei.

“Au venit cei de la PSD și PNL, mari amatori de comisioane din panseluțe, au luat banii de la spațiile verzi, de la locurile de joacă, de la întreținerea străzilor și i-au redirecționat către sinecuri, către companiile pe care le controlează, iar ADP nu poate să deruleze contractele în curs. Am depus plângere împotriva lor, am scris prefectului (PSD) de vreo 2 săptămâni și i-am înștiințat că se vor opri serviciile publice. Nu a răspuns nimic. Nu le pasă. Ei sunt în campanie electorală. PNL- PSD sunt genul care fac gunoi și mizerie și nu strâng după ei, sunt genul de spărgători de semințe din parcuri, iar noi măturăm după ei. Nu mai e mult și cetățenii îi vor mătura din consiliul local. Curățenie fără întreținere nu există! Poate doar la sediile PSD și PNL din Kiseleff și Modrogan, două partide legate puternic de grupul de gunoieri cu parfum de Monaco – localitate preferată de șefii lui Ciucă și Ciolacu”, a mai precizat edilul Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati