Parcul Sebastian – Oaza de verdeață urbană a Sectorului 5

Parcul Sebastian beneficiază de un proces de modernizare realizat de către Primăria S5, la care a participat echipa Infrastructură S5, cu lucrări pentru iluminat stradal, montarea unor garduri noi, pavaj și alei.

Aceste modernizări au vizat atât îmbunătățirea infrastructurii existente, cât și adăugarea unor noi facilități menite să sporească confortul și atractivitatea parcului pentru toți vizitatorii.

Echipa Infrastructură S5 a realizat până acum operațiuni precum montajul gărdulețelor metalice colorate, care oferă parcului un aspect modern și vibrant, în timp ce asigură securitatea zonei, se precizează într-un comunicat de presa.

Iluminatul public a fost o altă prioritate a echipei Infrastructură S5.

Lămpile vechi au fost înlocuite și acum Parcul Sebastian, o atracție a sectorului 5, se bucură de un sistem de iluminat modern și eficient, care nu doar că asigură o vizibilitate sporită pe timp de noapte, dar contribuie și la siguranța și confortul celor care frecventează parcul seara.

Parcul Sebastian va deveni un parc mai modern

Un alt aspect important al modernizării constă în refacerea aleilor, pavarea acestora și montarea de borduri noi, prin înlocuirea celor deteriorate pentru a oferi aleilor un aspect uniform și bine întreținut, prevenind astfel posibilele accidente și facilitând întreținerea generală a parcului.

Deși lucrările nu au fost încă finalizate, progresul este vizibil, iar Parcul Sebastian va deveni un parc mai modern, gata să răspundă nevoilor comunității locale.

În perioada următoare, echipa de Infrastructură S5 va continua cu lucrările asigurându-se că toate detaliile proiectului sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati