ParkLake le oferă clienților opțiunea de a lucra remote din grădina mall-ului

0
321

În urma unui parteneriat în exclusivitate pentru București, Nooka Space instalează primul birou smart în grădina ParkLake, redefinind astfel conceptul de „a lucra remote” pentru clienții centrului comercial, dar și pentru cei care locuiesc în proximitate.

Lansat pe piața locală în luna aprilie a acestui an, Nooka Space este start-up-ul irlandez care a inițiat în 2020 primul concept de birouri smart de proximitate la nivel global, pe fondul pandemiei și al schimbărilor survenite pe piața muncii, scrie economica.net.

Cum arată modelul de birou Nooka One

În grădina Park Lake este disponibil modelul de birou Nooka One, care cuprinde două stații de lucru, internet de mare viteză, mobilier și accesorii moderne, precum și senzori smart ce permit utilizatorilor o administrare facilă. Accesul se poate face prin intermediul aplicației mobile Nooka Space, ce poate fi descărcată din Google Play pe dizpozitive de tip Android și Ios.

Cei care aleg să lucreze în biroul mobil Nooka din grădina ParkLake își pot personaliza modul de lucru, de la intervalul în care vor să închireze spațiul, până la condițiile ambientale. Astfel, aceștia pot controla calitatea aerului, iluminarea, încălzirea, plățile și rezervările inteligent, prin intermediul aplicației mobile.

Biroul este prevăzut și cu purificator de aer și lumini UV-C, pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Biroul Nooka poate fi închiriat în baza unui abonament lunar sau a unor tarife orare

Biroul Nooka poate fi închiriat în baza unui abonament lunar sau a unor tarife orare, în funcție de necesități.

Modelul de business Nooka Space este complementar pieței de birouri și pune accentul pe mobilitate și flexibilitate, oferind opțiunile închirierii, achiziției și veniturilor partajate.

Astfel, Nooka Space se adresează atât persoanelor private care vor să beneficieze de propriul birou, cât și companiilor și autorităților locale care doresc să investească în astfel de facilități și să își creeze propria retea de birouri mobile de proximitate în beneficiul oamenilor.

Facilitățile de producție ale startup-ului irlandez Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar instalarea și transportul sunt gratuite pe întreg teritoriul Uniunii Europene. La nivel global, birourile Nooka se regăsesc în Irlanda, Elveția și Italia și urmează să fie în curând prezente și în Olanda, Luxemburg și Belgia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.