Parlamentar, reacție virulenta după ce Guvernul a tăiat aproape 89% din banii alocați Bisericii: PNL și USR cu Cîțu și Barna în frunte au depășit orice limită a incompetenței și a relei voințe în ceea ce privește țara asta

Deputatul PSD Silviu Macovei, a avut o reacție virulentă după ce Guvernul a tăiat aproape 89% din banii alocați Bisericiii pentru anul 2021, acuzând ”PNL și USR cu Cîțu și Barna în frunte” că au depășit orice limită a incompetenței și a relei voințe în ceea ce privește țara asta!

Macovei: „Onor” mizeria asta de guvernanți au decis să TAIE peste 89% din fondurile pentru construirea și restaurarea lăcașurilor de cult!!Adică, le-au tăiat practic DE TOT!

”Nu vorbim doar despre construcția de noi biserici, ci de RENOVAREA și RESTAURAREA unor monumente istorice care reprezintă coloana vertebrală a acestui popor!(…)Asta nu mai este „calcul bugetar” cum spune cu aroganță Cîțu, ci este o „țâfnă” de mahalagiu la adresa Bisericii! Nu doar ortodoxe, deși în BOR vor ei să dea cel mai tare, ci și la adresa celorlalte culte care au monumente istorice în plin proces de restaurare!”, a scris Macovei pe facebook.

  • Silviu Macovei: Oameni buni, guvernanții ăștia au înnebunit de tot! Sunt monumente aflate în plin proces de restaurare, vor să le lase complet descoperite și fără bani?

Guvernul a tăiat aproape 89% din banii alocați Bisericii pentru anul 2021

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati