Parlamentarii au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde: ”Îți dăm foc ție și familiei” FOTO

Mai mulți parlamentari au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde, a declarat deputatul PNL Gabriel Avrămescu, joi, la prânz, la Antena 3.

”Ai grijă cum votezi legat de certificatul verde. Îți dăm foc și ție, și familiei dacă trece. Orice acțiune e justificată. Suntem în legitimă apărare”, este mesajul primit de mai mulți parlamentari.

Gabriel Avrămescu a declarat că nu este intimidat de amenințări și că este hotărât să facă plângere la Poliție. Parlamentarul a spus că luni se va sfătui cu colegii lui dacă vor face acțiune comună sau individuală.

”Sunt și alți colegi (care au primit mesaje, n.red), am avut o discuție în cadrul grupului și probabil luni, când ne vom întâlni la ședința de grup, vom lua o decizie împreună.

”De la o amenințare de genul ăsta, pe care mulți dintre noi o putem ignora, se poate ajunge la fapte mult mai grave”

Din punctul meu de vedere, cred că este normal să ne adresăm organelor abilitate pentru că, în astfel de situații, trebuie să intervină legea și trebuie să fie o reglementare foarte clară. Pentru că, de la o amenințare de genul ăsta, pe care mulți dintre noi o putem ignora, se poate ajunge la fapte mult mai grave”, a mai povestit liberalul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati