Parlamentarii din Forța Dreptei cer amendarea și corectarea bugetului de stat pentru 2023

Parlamentarii din Forța Dreptei au realizat o analiză a proiectelor Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023, constatând necesitatea amendării acestora întrucât perpetuează nedreptatea măsurilor guvernamentale adoptate până în prezent, promovează un sistem de taxare nejustificat și aplică o paradigmă economică defavorabilă cetățenilor și companiilor.

„Considerăm că sunt necesare corecții structurale în privința modului în care a fost construit bugetul de stat pentru anul 2023, întrucât acesta este bazat pe indicatori economici ai căror corectitudine s-a dovedit a fi una îndoielnică. În același timp, este de datoria parlamentarilor care sunt membri ai Forța Dreptei să întreprindă toate demersurile posibile și necesare pentru a corecta cât mai multe dintre aberațiile promovate de guvernarea PSD-PNL.

Bugetul de stat trebuie să fie altceva decât voucherizarea României și transformarea măsurilor de asistență socială într-un instrument electoral, ci trebuie să asigure baze reale pentru dezvoltare economică și creșterea calității vieții, în mod coerent și consistent.
Prezentăm mai jos o sinteză a amendamentelor formulate și depuse de parlamentarii din Forța Dreptei”, transmite formațiunea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati