Parteneriatul dintre DGASPC Sector 3 și Asociația Help Autism s-a încheiat

0
229

Proiectul „Bune practici în parteneriate public – private pentru intervenţia în TSA şi alte problematici sociale”, derulat de DGASPC Sector 3 în parteneriat cu Asociația HELP Autism, a ajuns la final.

La conferința de închidere a proiectului au fost prezentate rezultatele acestuia și analizate posibilele colaborări dintre sectorul public și cel privat, pentru a îmbunătăți serviciile sociale în TSA și alte dizabilități.

Cu sprijinul DGASPC Sector 3 au fost organizate patru întâlniri lunare între reprezentanții autorităților administrației publice locale și cei ai societății civile. Printre obiectivele generale ale proiectului se numără și evaluarea gradului de acoperire în comunitatea Sectorului 3 a nevoilor privind serviciile sociale dedicate persoanelor cu dizabilități, în special cu TSA. Un exemplu concret al modului în care parteneriatele public-private pot face diferența!

O altă componentă a acestui proiect a vizat 20 de organizații non-profit care activează în domeniul autismului și al serviciilor sociale din București și Ilfov. Acestea au participat la un program de pregătire pe teme precum dezvoltare organizațională, fundraising, advocacy și politici publice, dobândind o nouă perspectivă asupra implicării directe și eficiente a stakeholderilor în procesul decizional la nivel local.

Proiectul „Bune practici în parteneriate public-private pentru intervenţia în TSA şi alte problematici sociale” este co-finanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.