Partidul fondat de Dan Voiculescu anunţă că o va susţine pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei

0
313
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Partidul fondat de Dan Voiculescu, PUSL, anunță, într-un comunicat, că o susține în continuare pe Gabriela Firea pentru mandatul de primar al Capitalei.

Comunicatul a fost dat publicității în ziua în care PSD a decis expirarea suspendării și revenirea în funcțiile de președinte al PSD București și prim-vicepreședinte la nivel național.

”La data de 11 iulie 2023, PUSL a anunțat că sprijină candidatura fostului ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea la Primăria Capitalei.
De asemenea, la data de 30 octombrie, PUSL a reiterat susținerea senatorului Gabriela Firea pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, asta chiar înaintea reabilitării sale politice de către PSD.

Deși încă nu era reabilitată, umaniștii au reiterat susținerea sa pentru un nou mandat de primar general, dată fiind nevoia bucureștenilor de a fi reprezentați de un om de calibrul Gabrielei Firea.

Prin urmare, ne bucurăm că astăzi Partidul Social Democrat a luat act de expirarea suspendării și întoarcerea sa în funcțiile deținute în partid, mai precis președinte al Organizației PSD București, vicepreședinte al PSD și reafirmăm faptul că PUSL o susține în continuare pentru mandatul de Primar General al Capitalei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.