Pasagerii dintr-un avion cu ruta Timişoara-Bucureşti acuză că regulile impuse de epidemie au fost ignorate

Reguli ignorate în totalitate în avionul Timișoara-București. Pasagerii spun că aeronava a fost plină de călători și nu au existat scaune libere între aceștia. Mai mult, celor aproape 200 de pasageri le-a fost oferită apă din pahare de unică folosință, deși, conform regulilor, apa trebuia oferită în pahare sigilate, scrie romaniatv.net.

Revoltă printre pasagerii unui avion care a plecat din Timișoara spre București. Oamenii spun că aeronava a fost plin, iar distanțarea socială nu s-a respectat nici în aeroport, nici în avion.

„În aeroportul din Timişoara nu s-au respectat regulile de distanţare. Am fost invitaţi în regim de urgenţă să ne facem îmbarcarea, într-o sală cu peste 100 de persoane, la o distanţă inevitabil mai mică decât distanţa impusă de distanţarea socială”, a declarat o pasageră.

Mai mult, oamenii care au călătorit în această aeronavă spun că nici regulile legate de servirea apei sau a mâncării nu au fost respectate. Acest lucru se poate observa și pe imaginile surprinse de pasageri.

„În regulile care erau trecute în avion era specificat faptul că se servesc doar băuturi şi alimente ambalate, lucru care nu a fost respectat din punctul meu de vedere în momentul în care apa a fost servită în pahare de unică folosinţă”, a adăugat un alt pasager.

Aproape 200 de pasageri au călătorit cu această aeronavă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati