Grevă pe Aeroportul din Frankfurt. Pasagerii unei curse Tarom pe ruta Frankfurt – Otopeni vor fi rerutați

0
250
Tarom

Programul de zbor al companiei TAROM pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul Internaţional Frankfurt va fi modificat în urma grevei personalului de securitate al aeroportului din Germania, care va avea loc marţi, 15 martie.

Astfel, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 martie 2022 vor fi rerutaţi pe cursa TAROM din data de 16 martie 2022.

„Vă informăm faptul că din cauza grevei personalului de securitate al Aeroportului Internaţional Frankfurt, din data de 15 martie 2022, traficul aerian de pe acest aeroport va fi perturbat.

În acest context, compania TAROM anunţă că programul de zbor pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul International Frankfurt va fi afectat, suferind modificări pe perioada grevei. În acest sens, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 martie 2022, FRA – OTP, vor fi rerutaţi pe cursa TAROM din data de 16 Martie 2022„, se arată într-un comunicat de presă.

Compania precizează că personalul TAROM este mobilizat să asigure asistenţă în orice moment şi să minimalizeze impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.