Pasajul Domnești de pe Centura Capitalei. Se lucrează deja la ultima rampă de acces – FOTO

0
211

Lucrările de la Pasajul Domnești, de pe Centura Capitalei, sunt în grafic, anunță autoritățile. De câteva zile a început construcția ultimei rampe.

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioșteanu, a anunțat că la Pasajul Domnești se lucrează deja la ultima rampă de acces.

„Este vorba despre rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești, unde au început săpăturile. Se execută ultimele lucrări și la girația dinspre Domnești”, a anunțat Irinel Ionel Scrioșteanu.

Potrivit secretarului de stat, stadiul lucrărilor la Pasajul Domnești este următorul:

  • Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat montarea predalelor și continuă armarea plăcii de suprabetonare, iar săptămâna viitoare va fi turnat betonul.
  • Continuă montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate.
  • Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre Bucuești. Continuă montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București.

  • S-a finalizat realizarea grinzii de parapet de-a lungul rampei de urcare dinspre Chiajna și continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.
  • S-a finalizat așternerea stratului de balast stabilizat și se execută așternerea straturilor de mixtură asfaltică la breteaua de întoarcere pe sub rampa de urcare/coborâre spre și dinspre Domnești.
  • Continuă relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.