Pasajul Mogoșoaia: Cum arată cu o lună înainte de data anunțată pentru deschidere VIDEO

Pasionații de infrastructură au postat vineri imagini noi de pe șantierul Pasajului Mogoșoaia, programat pentru deschidere la începutul lunii viitoare. Acesta va fi primul pasaj inaugurat din cele cinci aflate în construcție pe Centura Capitalei.

„Intrăm în linie dreaptă la Mogoșoaia. Ultima lună de chin pentru traficul din această zona”, scrie autorul noilor imagini pe forumul PeUndeMerg al Asociației Pro Infrastructură, potrivit economica.net.

În august, secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu anunța așternerea primului strat de asfalt la Pasajul Mogoșoaia, rampa dinspre Otopeni.

Tot atunci, acesta estima finalizarea lucrărilor la începutul lunii octombrie, înainte de termenul contractual, respectiv aprilie 2022.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a predat în aprilie 2020 amplasamentul firmei Strabag pentru realizarea Pasajului Mogoșoaia. Acesta este construit la intersecţia DN Centura Bucureştiului cu DN 1A. Pasajul Mogoșoaia va include rampă de urcare și rampă de coborâre, pasajul superior peste DN 1A, precum și două bretele de acces.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati