Pasajul Mogoșoaia: Ultima zi de lucru din 2020 pe șantier. A fost finalizată montarea grinzilor pe primele două deschideri

0
133

Montarea grinzilor pe primele două deschideri ale Pasajului Mogoșoaia de pe Centura Capitalei a fost finalizată, anunță secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scrioșteanu.

Acesta a transmis imagini live de pe șantier marți, în ultima zi de lucru. Vezi aici video.

„Astăzi este ultima zi de lucru pe șantierul de la Mogoșoaia, din acest an. Chiar acum se toarnă culeea spre Otopeni. Montarea grinzilor pe primele două deschideri ale pasajului a fost finalizată cu succes”, menționează Scrioșteanu în cadrul postării cu imagini live de pe șantier.

Pe 14 noiembrie, el anunța începerea producției grinzilor pasajului la o companie din Pitești și estima că până la sfârșitul lunii decembrie urmau să fie montate grinzile pe primele două deschideri. De asemenea, oficialul de la Transporturi mai spunea atunci că aceasta a fost ultima toamnă fără pasaj la Mogoșoaia, scrie economica.net.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a predat în aprilie amplasamentul firmei Strabag pentru realizarea Pasajului Mogoșoaia. Acesta este construit la intersecţia DN Centura Bucureştiului cu DN 1A.

Pasajul Mogoșoaia va include rampă de urcare și rampă de coborâre, pasajul superior peste DN 1A, precum și două bretele de acces. Contractul pentru proiectarea și construcția Pasajului de la Mogoșoaia este în valoare de peste 32,2 milioane de lei, fără TVA.

În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor (de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor și de la predarea amplasamentului către antreprenor). Antreprenorul a ofertat o perioadă de garanție a lucrărilor de 10 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.