Pasajul spre A2. Drumul către litoral va fi mai rapid, de anul viitor

Primăria Sectorului 3 a trecut la o nouă etapă în construirea pasajului suprateran care va facilita ieșirea și intrarea dinspre Autostrada Soarelui. Structura de rezistență a lucrării fiind gata, constructorul a trecut la faza montării tablierului.

Având în vedere ritmul alert în care avansăm cu lucrarea, estimăm că vom finaliza construcția în câteva luni. Avantajele construirii acestui pasaj pentru fuidizarea traficului sunt multiple, dar cel mai important este că vom putea, începând din vara viitoare, să evităm aglomerația atunci când vom merge la mare. Pasajul face legătura cu Autostrada A2 și va supratraversa intersecțiile de la ieșirea din sector care se aglomerează de obicei din cauza zonei comerciale din vecinătate”, a precizat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Amenajarea la sol va cuprinde în principal restructurarea intersecției de tip sens giratoriu și zonele de racordare a rampelor la bulevardul Theodor Pallady, cu amenajările corespunzătoare.

De asemenea, strada Drumul între Tarlale va fi supralărgită la patru benzi pentru a facilita accesul celor care vin din nordul Bucureștiului. Valoarea totală a investiției este de 37,7 milioane de lei, din care 17 milioane reprezintă fonduri atrase de la bugetul de stat, prin programul național Anghel Saligny.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati