Pasajul suprateran București-Domnești primește ajutor din partea Guvernului

Guvernul României, condus de premierul Viorica Dăncilă, oferă un ajutor atât de necesar bucureștenilor din Sectorul 6, sprijinind totodată și demersurile întreprinse de către Primarul General Gabriela Firea de a lărgi drumurile pe care aceștia le folosesc pentru a ajunge în inima Bucureștiului, a anunţat joi deputatul PSD de Bucureşti, Beatrice Tudor.

  • “În ședința de Guvern de ieri, 2 octombrie, Executivul a adoptat o Hotărâre de Guvern prin care suplimentează fondurile necesare procedurilor de expropriere a imobilelor de pe coridorul pasajului suprateran București-Domnești.

Acest lucru înseamnă că și ultimele blocaje birocratice au fost lămurite, iar lucrările la pasaj pot să prindă viteză, în condițiile în care la sfârșitul lunii august, Ministerul Transporturilor a emis și cea de-a doua Autorizație de Construcție necesară executării lucrărilor la acest obiectiv important.

beatrice tudor
sursa foto: Facebook – Beatrice Tudor

Am spus și repet faptul că Sectorul 6 are nevoie de tot ajutorul factorilor de decizie politici și administrativi, pentru că, deși este unul dintre cele mai dens populate sectoare ale Capitalei, este și unul dintre cele mai văduvite sectoare ale Bucureștiului în privința infrastructurii care-l conectează cu centrul orașului”, a afirmat Beatrice Tudor pe Facebook.

La finalul postării, aceasta a ataşat Hotărârea de Guvern adoptată în ultima şedinţă.

Hotărârea Guvernului nr. 390/2017 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național “Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura București – Domnești”

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati