Patinoar olimpic ultramodern în sectorul 4

0
887
sursa foto: Facebook - Primăria Municipiului Bucureşti

În colaborare cu Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, Primăria Sectorului 4 va construi un patinoar acoperit, unde se vor putea desfăşura atât competiţii sportive naţionale şi internaţionale, campionate europene şi mondiale de hochei, onclusiv spectacole de divertisment pentru public.

Proiectul va fi oferit cu titlu gratuit de către Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă, iar construcţia va fi realizată în curtea Liceului Tehnologic de Metrologie „Traian Vuia”, pe un teren de 2,5 hectare. Fiind singurul patinoar olimpic din sudul ţării, acesta va avea o capacitate de 1.500 de locuri şi va fi destinat tuturor activităţilor care se pot desfăşura pe gheaţă, a anunțat vineri Primăria Sectorului 4.

Practic, va putea fi folosit de toate echipele de profil, copii care practică sporturile pe gheaţă, inclusiv echipele naţionale de băieţi şi fete la hochei.

Noul complex ultramodern în care Primăria Sectorului 4 va investi două milioane de euro va beneficia de tribune, vestiare, cabinete medicale, spaţii administrative, locuri de parcare şi spaţii de relaxare amenajate în aşa fel încât părinţii, care îşi înscriu copiii la anumite activităţi sportive, să îi poată urmări când se antrenează.

„Este o bucurie imensă pentru mine să mă implic în acest proiect. Am spus DA de la prima interacţiune pe care am avut-o cu reprezentanţii Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă. Cu toţii trebuie să căutăm şi să găsim soluţii pentru a atrage copiii către sport. Mişcarea înseamnă sănătate”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.