Patronul unui lanț de restaurante din Capitală: ”Angajații străini trebuie învățați să se spele pe mâini!”

Angajații străini sunt un dezastru, ”trebuie învățați să se spele pe mâini și sunt învățați să trăiască alături de gândaci”, a declarat patronul celebrului lanț românesc de restaurante La Mama.

Omul de afaceri Cătălin Mahu, patronul lanțului românesc de restaurante La Mama, a declarat că nu mai vrea să angajeze lucrători asiatici, chiar dacă are mare nevoie de forță de muncă, iar compania sa vrea să se extindă, potrivit Profit.

  • Antreprenorul a spus că a ajuns la această concluzie după ce a constatat că angajații asiatici ”sunt un dezastru”, întrucât nu se spală pur și simplu pe mâini, iar pentru ei este ceva normal să trăiască între gândaci.

”Nu mai vreau să angajez asiatici. În primul rând, pentru că diferența civilizațională este enormă între noi și ei. Oamenii aceștia trebuie întâi învățați să se spele pe mâini. Sunt un dezastru.

”Pentru ei, a trăi cu un gândac e parte din viața lor normală!”

Pentru ei, a trăi cu un gândac e parte din viața lor normală! Și îmi dau seama că modul lor de a gândi este fundamental diferit de al nostru. În plus, nici nu sunt mai ieftini sau mai muncitori. Eu cred în forța de muncă românească”, a spus Cătălin Mahu, potrivit sursei citate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati