Patru băieți de 15 și 16 ani, ridicați de polițiști, fiind bănuiți de furturi din locuințe și mașini

0
496
Foto: Facebook / Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Patru adolescenţi în vârstă de 15 şi 16 ani sunt audiaţi de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectaţi că, începând din luna iunie, au furat mai multe bunuri din locuinţe şi din autoturisme, în Sectorul 1. Ei ar fi furat şi carduri bancare, pe care le-au folosit imediat.

„Astăzi, 4 august a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt cercetate infracţiunile de furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Ca urmare, patru tineri cu vârste între 15 şi 16 ani, suspectaţi de aceste infracţiuni, au fost prinşi şi duşi la secţia de Poliţie, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

„În fapt, de la începutul lunii iunie a.c., până în prezent, cei 4 tineri ar fi sustras mai multe bunuri ale persoanelor vătămate, atât din interiorul unor locuinţe, cât şi din interiorul a 3 autovehicule, situate în Sectorul 1. Totodată, au fost sustrase şi carduri bancare, ce au fost utilizate imediat după săvârşirea infracţiunilor de furt”, a precizat sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.