Patru hoți de catalizatoare, prinși de polițiștii bucureșteni după ce au intrat cu mașina într-un stâlp – VIDEO

Patru hoți care fugeau de polițiști au intrat cu mașina în stâlp, pe o stradă din București. Bărbații fuseseră prinși în flagrant în timp ce furau catalizatoarele a două autoturisme. Cei patru au vrut să scape, șoferul a băgat mașina în marșarier, dar din cauza vitezei a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu spatele autoturismului de un stâlp stradal. Cei patru au fost reținuți de polițiști.

”La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, în timp ce desfășurau activități într-un dosar de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, au prins în flagrant patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, imediat după ce au sustras catalizatoarele a două autoturisme, aflate în parcarea unui supermarket din Sectorul 4. Bănuiții, care au fost depistați pe o stradă din proximitate, se deplasau cu o mașină condusă de bărbatul de 22 de ani”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

 

 

Cei patru au fost imobilizați și conduși la audieri, iar în urma verificărilor s-a stabilit că șoferul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cei patru hoți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati